Бананова диета (Banana diet).

Тридневна бананова диета за отслабване.

Без чувство за глад с тази диета можете да стопите 2,5 кг мазнини. Особено подходяща e за сезона - ще се изтупате на морето със самочувствие. Ако се стремите към смъкване на повече килограми започнете диетата 2 седмици по-рано, като я прилагате 2 пъти по 3 последователни дни.

Каква е тази диета? 

Не се ли дебелее от банана? Не, бананите - особено презрелите - имат мек слабителен ефект. Комбинирайки ги с обезмаслено мляко ще прочистите организма ви от шлаки. Също така са богат източник на калий и магнезий. Благодарение на
  • допамина, 
  • серотонина и 
  • норпинефрина, 
които съдържат бананите, можете да се предпазите от стомашни заболявания. Но, няма плод или зеленчук от който да се дебелее, има "дебели мозъци", които ни рекламират ежедневно "дебелеещи химични храни". Докато "живата храна" ни оживява и подмладява, съблазнителните и примамливи "рекламни опаковки" ни състаряват и разболяват.

Ето и разтоварващата бананова диета... 

Хапвате си мляко и банани 3 последователни дни. Дневно меню - 4 дo 6 банана и 3 дo 5 чаши обезмаслено мляко. Яжте на обичайния си брой хранения на ден. Можете да си приготвите бананово-млечна каша, коктейл от банани, мляко c лимонов сок, но не забравяйте в промеждутъците да пиете вода.

Консултирайте се винаги с фитотерапевт и / или диетолог преди започване на банановата диета или каквато и да е друга диета да предприемате.
--------------------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар